Over Ons

ScaleTrainWorks houdt zich al sinds 2012 bezig met herstellingen en aanpassingen van rollend materiaal inclusief het leveren van de nodige elektronica van verschillende bekende en minder bekende merken.

De laatste jaren is daar ook het ontwerp en maken van specifieke elektronica en bijhorende firmware bijgekomen evenals het ontwerpen en maken van onderdelen, kitjes en net wat meer op basis van 3D print techniek.

Met een team van een 4-tal bevriende modelspoorders maken we spullen met onze 3D printers, CNC-freesmachines, draaibank, computers, laserprinter, lasercutter,… en sommige van die dingen vinden we zo leuk dat we ze ook ter beschikking van anderen willen stellen via deze website.

Zelf begon ik op mijn 7de met de eerste treintjes in schaal N van Arnold (-Rapido) die papa vanuit Aken mee naar huis had gebracht. Die collectie groeide uit tot rond mij 20-ste toen alles in dozen ging.

Rond mijn 45-ste begon de kriebel weer.

Inmiddels is mijn grootste deel van materiaal schaal HO met focus op Belgisch materiaal van tijdvakken II, III en IV. Als ingenieur computer engineering ben ik veel meer met de techniek bezig en dan vooral alles wat digitaal is.

Groetjes en wie weet tot op één of ander evenement, eens COVID zowat voorbij is gewaaid,

Jan Boen, Ing
Zaakvoerder
DVBuild VOF
ONr/BTW BE0849.469.085
Sibbekensveldstraat 54
1742 Ternat
jan.boen@dvbuild.eu